Informatie over Squashclub Emmen

Speellocatie

Fit Sports Emmen, Nijbracht 116, 7821 CE Emmen.


Speeltijden

De clubochtend vindt iedere zaterdagmorgen plaats van 9.30 uur tot 12.00 uur. We hebben dan 2 tot 3 squashbanen tot onze beschikking. Daarnaast hebben clubleden op maandag en woensdag van 20.30 uur tot 22.00 uur de mogelijkheid om gezamenlijk te squashen. Ook op vrijdagavond wordt er regelmatig door clubleden afgesproken om te squashen.

Meespelen?

Om een idee te krijgen van de sfeer tijdens de clubochtend nodigen we je van harte uit om een keer mee te spelen op onze clubochtend. We stellen het erg op prijs als je van te voren even mailt naar het bestuur over je komst; op die manier is er namelijk iemand van het bestuur aanwezig om je wegwijs te maken.

Lidmaatschap

De contributie voor Squashclub Emmen bedraagt € 45 per jaar. Daarnaast dient een passe-partout bij Fit Sports te worden aangeschaft (de actuele prijs staat op de website van Fit Sports; leden van Squashclub Emmen krijgen hierop een korting van 10%). Het passe-partout is inclusief onbeperkt squashen, gebruik van de sauna, gratis koffie, thee en sportdrank.

Wanneer je besluit lid te worden van Squashclub Emmen, dien je het inschrijfformulier in te vullen en tijdens de clubochtend of -avonden in te leveren bij een van de bestuursleden.

Training

We proberen meerdere keren per jaar een trainer uit te nodigen. Deelname hieraan is gratis. De huidige leden hebben daarnaast genoeg kennis in huis om beginnende en ook gevorderde spelers wat bij te brengen. Incidenteel proberen we een A-speler uit te nodigen die een clinic voor ons verzorgt (hieraan zijn dan wel kosten verbonden).

Competitie en toernooien

Leden van Squashclub Emmen hebben ruimschoots de gelegenheid om tegen externe squashers te spelen. Dit is mogelijk via: